Norsk jenter bilder hvordan suge en mann

norsk jenter bilder hvordan suge en mann

jeg bruker å holde handa på penis lenger nede mot roten, slik at handa blir en naturlig stopper for hvor lant jeg får den inn. Når man varierer slik merker man ganske lett på gutten hva han liker. Variasjonen er med å slikke, å virkelig suge, mer forsiktig in og ut av munnen, runke samtidig, ikke runke samtidig etc. Gutten er glad i deg og forelsket så han er fornøyd uansett med at du i det hele tatt er der nede. Variasjon er viktig for nervene faktisk, gjør man det samme for lenge slutter nervene å sende de samme nytelsessignalene, så variasjon er et must. Så stopper man opp litt og varierer under veis. Da vet man at man gjør noe rett.

Videos

Norwegian Norsk homemade amateur wife fisting by husband.

Norsk jenter bilder hvordan suge en mann - Hvordan suge

Men nøyaktig hva som er rett for gutten varierer, og det er derfor viktig med variasjon for å finne ut hva han liker. Jeg runker ham altså samtidig som jeg suger. Du bør ta det helt i ditt eget temop. Du behøver over hodet ikke fortelle ham at du er "nybeynner det holder lenge å si feks at du trenger litt mer tid på å bli kjennt med ham og "den" før du er komfortabel med å "go all the way" med oralsex. Men når han nermer seg å komme er det bare å kjøre på med det samme man holder på med. Du kan si at du liker å ta det litt forsiktig til å begynne med til du er trygg på ham. Når du blir mer vant til det kan du begynne å ta penis mer inn i munnen og eksperimentere mer med suging og slikking. Penis blir hardere når han nermer seg orgasme, og vi er ganske ømfintlige i munnen så dette er ganske lett å kjenne. Det er ikke galt å ta ting litt med ro til å begynne med.

Seksualitet: Norsk jenter bilder hvordan suge en mann

Det er vanskelig å gi en fasit på hvordan å suge. Det er mange oppskrifter rundt omkring på nett, men det er vanskelig å huske alle forskjellige teknikkene, og tekkefølgen modne nakne damer erotisk bilde på dem. Dessuten liker jo ikke alle menn det samme.

Suge: Norsk jenter bilder hvordan suge en mann

Lene antonsen naken tine paradise hotel 518
Gratis datingsider norge undertøy body 784
Thai massasje skien norske jenter har sex Lesbian dating escorte harstad

0 kommentarer til “Norsk jenter bilder hvordan suge en mann

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *